04-09-2019

Recepcjonista/ Recepcjonistka – Best Western Hotel Jurata

Best Western Hotel Jurata to kameralny, trzygwiazdkowy hotel zlokalizowany na Półwyspie Helskim w otoczeniu Nadmorskiego Parku Krajobrazowego. Nowoczesny obiekt dysponuje 45 komfortowymi pokojami, salą konferencyjną na 150 osób, basenem i spa i jest idealnym miejscem na wypoczynek jak również organizację spotkań biznesowych.

Aktualnie poszukujemy do pracy kandydatów na stanowisko:

Recepcjonista/Recepcjonistka

Miejsce pracy: Jurata

Opis stanowiska

• obsługa gości w recepcji hotelowej,
• komunikacja z innymi działami hotelu,
• przyjmowanie rezerwacji, potwierdzanie i nadzór nad właściwą dokumentacją związaną z rezerwacjami,
• wykonywanie prawidłowych raportów dziennych jak i nocnych,
• rozliczanie pobytów gości.

Oferujemy:

• dynamiczną i interesującą pracę w firmie o ugruntowanej pozycji na rynku,
• zatrudnienie w oparciu o umowę o pracę,
• dobre wynagrodzenie z programem motywacyjnym,
• możliwość rozwoju zawodowego w firmie zarządzającej markowymi hotelami na terenie całego kraju oraz w sieci Best Western
• szeroki pakiet socjalny.

Wymagania:

• entuzjazm i zaangażowanie, predyspozycje do pracy z ludźmi,
• mile widziane doświadczenie w podobnej pracy,
• dobra znajomość języka angielskiego, dodatkowym atutem będzie znajomość innych języków,
• wysoki poziom kultury osobistej,
• dobra organizacja pracy, umiejętność pracy pod presją czasu,
• dyspozycyjność, zaangażowanie.

Osoby zainteresowane prosimy o przesyłanie aplikacji mailem z dopiskiem Recepcjonista/Recepcjonistka na adres:

ESzczepanska@hotel-jurata.com.pl

Prosimy o dopisanie klauzuli:

“Wyrażam zgodę na przetwarzanie przez Polski Holding Hotelowy sp. z o.o. ul. Komitetu Obrony Robotników 39G, 02-148 Warszawa, moich danych osobowych, podanych przeze mnie w niniejszym formularzu aplikacyjnym, w tym w załączonym CV, w celu realizacji procesu rekrutacyjnego.”

W przypadku zainteresowania udziałem w przyszłych procesach rekrutacyjnych prosimy dodatkowo o dopisanie klauzuli:

„Wyrażam zgodę na przetwarzanie przez Polski Holding Hotelowy sp. z o.o. ul. Komitetu Obrony Robotników 39G, 02-148 Warszawa, moich danych osobowych, podanych przeze mnie w niniejszym formularzu aplikacyjnym, w tym w załączonym CV, na potrzeby przyszłych procesów rekrutacyjnych, które będą mieć miejsce w okresie 1 roku od dnia wyrażenia zgody.”

Twoje dane osobowe będą przetwarzane zgodnie z naszą Polityką Prywatności dostępną na stronie https://phh.pl/polityka-prywatnosci-dla-kandydatow-do-pracy/

Uprzejmie informujemy, że skontaktujemy się tylko z wybranymi kandydatami. Pozostałym osobom dziękujemy za zainteresowanie naszą ofertą.

Best Western Hotel Jurata jest zarządzany przez Polski Holding Hotelowy spółka z ograniczoną odpowiedzialnością z siedzibą w Warszawie przy ul. Komitetu Obrony Robotników 39G, 02-148 Warszawa, wpisaną do Rejestru Przedsiębiorców Krajowego Rejestru Sądowego prowadzonego przez Sąd Rejonowy dla m. st. Warszawy, XIII Wydział Gospodarczy Krajowego Rejestru Sądowego, pod numerem KRS 000047774, o kapitale zakładowym 509.378.800,00 zł (NIP 522-24-82-605, REGON 016046030).