Pracownik zaplecza gastronomicznego – Stewarding

By Janczuk Janczuk

Aktualnie poszukujemy osoby na stanowisko: Pracownik zaplecza gastronomicznego – Stewarding Miejsce pracy: REGENT WARSAW HOTEL Podstawowe informacje: Rodzaj umowy: umowa o pracę lub umowa zlecenie Wymiar: pełny Rodzaj pracy: stacjonarna Widełki podstawy wynagrodzenia: 4 700 – 5 000 pln brutto, 31zł/h Twój zakres obowiązków: Mycie naczyń, garnków, patelni i sprzętu kuchennego (ręcznie lub przy użyciu … więcej

Kierownik Żywienia

By Janczuk Janczuk

Aktualnie poszukujemy osoby na stanowisko: Kierownik Żywienia Miejsce pracy: Geovita S.A. – Obiekt w Dźwirzynie Podstawowe informacje: Rodzaj umowy: umowa na okres próbny  Wymiar czasu pracy: pełny Rodzaj pracy: stacjonarna Widełki podstawy wynagrodzenia: 5 200 – 6 400 pln brutto Twój zakres obowiązków: Organizacja pracy działu gastronomicznego. Sporządzanie kalkulacji potraw, imprez okolicznościowych i bankietów. Prowadzenie … więcej